" DOKUMENTARISK FAMILIE SESSION "

En, to eller tre timers sessions på en lokation eller hjemme hos jer. Vi kan tage en tur til stranden, i skoven, på legepladsen I ofte bruger. I behøver ikke planlægge noget i detaljer, men hvis I har noget at lave er det fedt, det føles mere naturligt og gør det hele mere afslappet. Det kan være en picnic, gå på opdagelse, spille bold eller kongespil, plukke bær. Det er dem I er, når I laver noget, der er vores fokus. Ikke hvordan I ser ud, når I stiller jer sammen og smiler. Det kan være en morgen på en fridag eller en eftermiddag på en skoledag. Bage en kage, lege i haven, spille et spil. Det er ikke vigtig. Det vigtige er at vi tager os tid til at lade tingene udfolde sig og ikke prøver at forcere noget. Det er når vi planlægger mindst, de bedste ting sker.

1 time: 1.500,- incl 10 billeder i høj opløsning til download og 1 billede fremkaldt i 30x45
2 timer: 2.000,- incl 15 billeder i høj opløsning til download og 1 billede fremkaldt i 30x45
3 timer: 2.500,- incl 20 billeder i høj opløsning til download og 1 billede fremkaldt i 30x45

I får jeres billeder i et onlinegalleri. Der kan I gennemgå og udvælge billederne I ønsker.

" EN DAG I JERES LIV "

Fra morgen til aften. Jeg er der før ungerne vågner og jeg bliver der indtil de sover. Det her er en hel dag i jeres liv, jeg dokumenterer. Alt det der sker i løbet af en dag. Glæden, latteren, konflikten, tårerne. Det stille og det kaotiske.
Vi kan lave planer eller blot lade dagen udfolde sig. Hvad vi end vælger, så fanger jeg netop det, der beskriver jer som familie.

Morgen til aften: 13.500,-

I får jeres billeder i et onlinegalleri. Der kan I gennemgå og udvælge billederne, I ønsker. Der er ingen begrænsninger på antal billeder, jeg forventer at levere cirka 10 pr. time jeg er sammen med jer.
I kan downloade billederne i høj opløsning.

 

PRINT OG ALBUM

Når I får jeres eget onlinegalleri med billederne, får I også derfra direkte adgang til shoppen, hvor I kan købe yderligere produkter, hvis I gerne vil det. Det er print, album og indrammede print i forskellig størrelse og kvalitet.

Jeg bruger et europæisk printlab til mine billeder og album og et svensk til de indrammede billeder. Jeg bruger udelukkende de to, fordi det er høj kvalitet. Det bliver det lidt dyrere af, men det synes jeg jo billederne fortjener. I kan også fritkøbe flere hi-res filer og selv få lavet print, der hvor I foretrækker det.

Printshoppen er på engelsk og der handles i euro via Paypal. I behøver ikke en Paypalkonto, blot et kreditkort.


Semigloss print:
Fra 10x15cm for 9,- kr
til 30x45cm for 108,- kr


Matte print:
Fra 10x15cm for 35,- kr
til 50x60cm for 340,- kr


Fine Art print:
Fra 13x18cm for 103,-
til 40x50cm for 1080,-


Album:
Album går fra 20x20cm 20 sider med printet hardcover for 2.800,-
til 30x30cm 100 sider med linned omslag og præsentationboks layotet af mig til 12.000,-


Hvis du er herinde for at se dig lidt omkring og blive inspireret eller du planlægger at din familie skal fotograferes, så kan du gå ind i min printshop og se præcist hvilke produkter du kan købe og hvad priserne er.