“Jeg er far til to piger og jeg ved hvor vanvittig hurtigt tiden flyver afsted.”

Når jeg fotograferer familier, gør jeg det for at fortælle jeres historie. Jeg vil vise jer, jeres egen familie, set gennem mine øjne, set på en måde, som I normalt ikke ser den.

Glimt af jeres liv, gemt for eftertiden. Glimt I kan nyde på sofaen sammen og som jeres børn kan kigge igennem når de er voksne, måske endda sammen med deres egne børn.

Familiebilleder Vig-109.jpg

Jeg fotograferer familier i deres eget hjem eller på en lokation. Det kan være i hverdagen eller på en ferie, måske et tur i sommerhuset. En lokation kunne være en strand, en skov, en legeplads eller noget andet. Det kan være et sted med en særlig betydning for jer, hvor I måske kommer ofte eller I kan bede mig finde et godt sted.

Jeg sørger altid for at have god tid. Det skal føles trygt og afslappet, så vi kan lave skønne, naturlige, autentiske billeder af din familie. Det skal være en god oplevelse og det er vigtigt for mig at sørge for, at børnene føler sig godt tilpas undervejs og har det sjovt. Der er tid og plads til at I bare kan være jer selv. Min tilgang og metode er meget afslappet, så vi får en god kemi og ikke så formel stemning. Det er der, jeg præsterer allerbedst.

Og finder de små øjeblikke og historier, der er jer.